Στο χώρο του στοιχήματος ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, είναι η μέθοδος πονταρίσματος που ακολουθούμε και η διαχείριση του κεφαλαίου μας. Εδώ λοιπόν θα αναφέρουμε δύο τρόπους παιχνιδιού, με τους οποίους μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τις ειδοποιήσεις.

Στον πρώτο τρόπο, στις ειδοποιήσεις με πρόταση για απλό over παίζουμε το 10% του κεφαλαίου μας, ενώ στις ειδοποιήσεις με πρόταση για ασιατικό over σπλιτάρουμε το ποντάρισμα μας. Παίζουμε το 5% στο ασιατικό over και στη συνέχεια αν δεν έχει μπει κάποιο γκολ παίζουμε άλλο ένα 5% στο να μπει ένα γκολ στο ματς σε απόδοση 1.80.

Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε αρχικό κεφάλαιο 200 ευρώ. Αν έρθει μία ειδοποίηση που το σκορ είναι 1-1 και η πρόταση είναι για over 3.0, εκεί παίζουμε 10 ευρώ στο over 3.0 κι αν δεν μπει γκολ, τότε παίζουμε άλλα 10 ευρώ στο over 2.5 όταν η απόδοση του πάει στο 1.80 και πάνω.

Έτσι έχουμε κέρδος ακόμα κι αν μπει μόνο ένα γκολ, παρόλο που η πρόταση ήταν για ασιατικό over, ενώ συμβαίνει συχνά να μπουν δύο γκολ αφού έχουμε παίξει και τα δύο στοιχήματα κι έτσι έχουμε κέρδος και από τα δύο!

Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να εκτοξευτεί το κέρδος σε έναν καλό μήνα, γιατί πληρωνόμαστε και τα ματς που θα έχουν μόνο ένα γκολ.

Στον δεύτερο τρόπο, απλά παίζουμε σε κάθε ειδοποίηση το 10% του αρχικού μας κεφαλαίου στην πρόταση της εφαρμογής, είτε αυτή αναφέρεται σε απλό over είτε αναφέρεται σε ασιατικό over και δεν κάνουμε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Ουσιαστικά δεν ''κυνηγάμε'' στις ειδοποιήσεις με πρόταση για ασιατικό over το ένα γκολ στο ματς με έξτρα ποντάρισμα, όπως κάνουμε στον πρώτο τρόπο που αναλύσαμε πιο πάνω.

Το σημαντικότερο απ' όλα και στους δύο τρόπους παιχνιδιού, είναι η πειθαρχία, η διαχείριση των συναισθημάτων και στα καλά και στα άσχημα σερί της εφαρμογής και η υπομονή, αφού ταμείο κάνουμε στο τέλος του μήνα.

euro_money_100px2

Απόδειξη κέρδους

Πάτησε το παρακάτω link για να κατεβάσεις το Excel αρχείο μας όπου αποδεικνύεται στην πράξη, με πραγματικά στοιχεία από τις ειδοποιήσεις της Overwin, ότι ακολουθώντας τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλο κέρδος σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Κατέβασε το αρχείο
icons8-light_on_filled

Τα ποσά που αναφέρουμε στα παραδείγματά μας είναι ενδεικτικά, για να εξηγήσουμε τους τρόπους παιχνιδιού.

Εννοείται ότι ο καθένας προσαρμόζει το αρχικό του κεφάλαιο, άρα και το ποντάρισμα του, ανάλογα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.

Δε ξεχνάμε επίσης, ότι στο στοίχημα ρισκάρουμε μόνο τα χρήματα που και να τα χάσουμε, δε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα μας.