Στο χώρο του στοιχήματος ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε είναι η μέθοδος πονταρίσματος που ακολουθούμε και η διαχείριση του κεφαλαίου μας. Εδώ λοιπόν θα αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού, που προτείνουμε εμείς και που είναι δοκιμασμένος για να έχουμε σίγουρο και αυξανόμενο κέρδος κάθε μήνα. Επίσης θα πούμε ποιο είναι το σωστό ποντάρισμα βάσει του κεφαλαίου που διαθέτουμε.

Παίζουμε το 10% του αρχικού μας κεφαλαίου σε κάθε ειδοποίηση ως βασικό στοίχημα και στις ειδοποιήσεις που έρχονται με πρόταση για ασιατικό over πάιζουμε κι ένα δευτερεύον στοίχημα. Στο δευτερεύον στοίχημα παίζουμε το μισό ποντάρισμα του βασικού στο να μπει ένα γκολ ακόμα στο ματς σε απόδοση 1,80 και πάνω. Αν για παράδειγμα έρθει μία ειδοποίηση που το σκορ είναι 1-1 και η πρόταση είναι για over 3, παίζουμε το βασικό μας στοίχημα (10% του κεφαλαίου μας) στο over 3 σε απόδοση 1,80 και πάνω κι αν δεν μπει γκολ, τότε παίζουμε το μισό στοίχημα από το βασικό στο over 2,5 όταν η απόδοση του πάει στο 1,80. Έτσι έχουμε κέρδος ακόμα και με ένα γκολ, ενώ συμβαίνει πολύ συχνά να μπουν δύο γκολ αφού έχουμε παίξει και τα δύο στοιχήματα κι έτσι έχουμε κέρδος και απο τα δύο! Εννοείται ότι αν δε μπει κανένα γκολ τότε χάνουμε ουσιαστικά 1,5 στοίχημα, αλλά επειδή στις ειδοποιήσεις με πρόταση για ασιατικό over έχουμε τουλάχιστον ένα γκολ σε ποσοστό πάνω από 75%, με αυτόν τον τρόπο βγαίνουμε κερδισμένοι. Στα παιχνίδια που έρχονται με πρόταση για απλό over παίζουμε μόνο το βασικό μας στοίχημα σε απόδοση 1,70 και πάνω. Επίσης ανεβάζουμε το ποντάρισμα μας κάθε φορά που αυξάνεται η κάβα μας κατά 100 ευρώ. Αν για παράδειγμα έχουμε 200 ευρώ αρχικό κεφάλαιο παίζουμε 20 ευρώ, όταν τα κάνουμε 300 παίζουμε 30 ευρώ κ.ο.κ.
Η μόνη περίπτωση που παίζουμε flat bet είναι αν ξεκινήσουμε άσχημα με 2, 3 σερί χαμένα.
Εκεί για παράδειγμα, αν ξεκινήσουμε με 200 ευρώ και πέσουμε στα 150, τότε συνεχίζουμε με 20 ευρώ ποντάρισμα , γιατί οι πιθανότητες να κάνει ένα πολύ καλό θετικό σερί μετά απο 3 χαμένα είναι συντριπτικά υπέρ μας, οπότε έτσι θα ανέβουμε πάλι γρήγορα Τέλος κάνουμε ανάληψη κάθε φορά που διπλασιάζουμε το αρχικό μας κεφάλαιο. Εκεί τραβάμε το κέρδος μας και ξεκινάμε από την αρχή. Στόχος μας είναι να αυξάνουμε το αρχικό μας κεφάλαιο κάθε μήνα, από το κέρδος του προηγούμενου με αποτέλεσμα να αυξάνουμε το ποντάρισμά μας άρα και το κέρδος μας. Δεν επηρεαζόμαστε και δεν αλλάζουμε τακτική ούτε αν κάνει 2, 3 σερί χαμένα ούτε 6, 7 κερδισμένα.

Το πλάνο είναι πάντα το ίδιο και ταμείο κάνουμε στο τέλος του μήνα.

euro_money_100px2

Απόδειξη κέρδους

Πάτησε το παρακάτω link για να κατεβάσεις το Excel αρχείο μας όπου αποδεικνύεται στην πράξη, με πραγματικά στοιχεία από τις ειδοποιήσεις της Overwin, ότι ακολουθώντας τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλο κέρδος σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Κατέβασε το αρχείο
icons8-light_on_filled

Τα ποσά που αναφέρουμε στα παραδείγματά μας είναι ενδεικτικά, απλά για να εξηγήσουμε την φιλοσοφία της OVERWIN δείχνοντας σας έναν ασφαλή τρόπο για σίγουρο και αυξανόμενο κέρδος κάθε μήνα. Εννοείται ότι ο καθένας προσαρμόζει την αρχική του κάβα άρα και το ποντάρισμα του ανάλογα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.