Στο χώρο του στοιχήματος ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε είναι η μέθοδος πονταρίσματος που ακολουθούμε και η διαχείριση του κεφαλαίου μας. Εδώ λοιπόν θα αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού, που προτείνουμε εμείς και που είναι δοκιμασμένος για να έχουμε σίγουρο και αυξανόμενο κέρδος κάθε μήνα. Επίσης θα πούμε ποιο είναι το σωστό ποντάρισμα βάσει του κεφαλαίου που διαθέτουμε.

Παίζουμε το 10% της κάβας μας σε κάθε ειδοποίηση, σε απόδοση 1.50 - 1.60. Αν έρθει η ειδοποίηση και η απόδοση είναι πιο χαμηλά, απλά περιμένουμε δύο,τρία λεπτά να ανέβει εκεί που πρέπει.
Δεν επηρεαζόμαστε και δεν αλλάζουμε τακτική αν κάνει 2, 3 σερί χαμένα η 6, 7 κερδισμένα.

Το πλάνο είναι πάντα το ίδιο και ταμείο κάνουμε στο τέλος του μήνα. Επίσης όταν λέμε το 10% της κάβας μας δεν εννοούμε flat bet. Μιλάμε για 10% της κάβας μας κάθε φορά.
Αν δηλαδή έχουμε 100 ευρώ παίζουμε 10 ευρώ, αν τα κάνουμε 120 παίζουμε 12 ευρώ και ούτω καθεξής.

Η μόνη περίπτωση που παίζουμε flat bet είναι αν ξεκινήσουμε άσχημα με 2, 3 σερί χαμένα.
Εκεί για παράδειγμα, αν ξεκινήσουμε με 100 και πέσουμε στα 70, τότε συνεχίζουμε με 10 ευρώ μέχρι να πάμε πάνω από την αρχική μας κάβα, γιατί οι πιθανότητες να κάνει ένα πολύ καλό θετικό σερί είναι συντριπτικά υπέρ μας, οπότε έτσι θα ανέβουμε γρήγορα κ μετά ξεκινάμε το αυξανόμενο 10%.

icons8-light_on_filled

Τα ποσά που αναφέρουμε στα παραδείγματά μας είναι ενδεικτικά, απλά για να εξηγήσουμε την φιλοσοφία της OVERWIN δείχνοντας σας έναν ασφαλή τρόπο για σίγουρο και αυξανόμενο κέρδος κάθε μήνα. Εννοείται ότι ο καθένας προσαρμόζει την αρχική του κάβα άρα και το ποντάρισμα του ανάλογα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.