Στο χώρο του στοιχήματος ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, είναι η μέθοδος πονταρίσματος που ακολουθούμε και η διαχείριση του κεφαλαίου μας. Εδώ λοιπόν θα αναφέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού που προτείνουμε εμείς για να ακολουθήσει κάποιος τις ειδοποιήσεις.

Παίζουμε σε κάθε ειδοποίηση το 5% του αρχικού μας κεφαλαίου στην πρόταση της εφαρμογής.

Στις ειδοποιήσεις με πρόταση για τελικό σημείο αγώνα, κάνουμε cash out σε δυο περιπτώσεις. Αν η ομάδα μας προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά και αν η ομάδα μας προηγείται με ένα γκολ διαφορά και ο αγώνας είναι μετά το 80΄'. Και στις δύο περιπτώσεις μας δίνει cash out πάνω απο το 85% του συνολικού μας κέρδους, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε περισσότερο.

Όποιος δεν κάνει cash out, το κάνει με δική του ευθύνη και στην εφαρμογή όπως και στο ιστορικό μας, αυτά τα ματς θεωρούνται κερδισμένα, από τη στιγμή που αναφέρεται στον τρόπο παιχνιδιού. Το πλάνο είναι μηνιαίο γι'αυτό δεν αλλάζουμε ποντάρισμα κατά τη διάρκεια του μήνα. Το σημαντικότερο πράγμα όμως, είναι η πειθαρχία, η διαχείριση των συναισθημάτων και στα καλά και στα άσχημα σερί της εφαρμογής και η υπομονή, αφού ταμείο κάνουμε στο τέλος του μήνα.

euro_money_100px2

Απόδειξη κέρδους

Πάτησε το παρακάτω link για να κατεβάσεις το Excel αρχείο μας όπου αποδεικνύεται στην πράξη, με πραγματικά στοιχεία από τις ειδοποιήσεις της Overwin, ότι ακολουθώντας τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλο κέρδος σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Κατέβασε το αρχείο
icons8-light_on_filled
Ο καθένας προσαρμόζει το αρχικό του κεφάλαιο, άρα και το ποντάρισμα του, ανάλογα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.

Δε ξεχνάμε επίσης, ότι στο στοίχημα ρισκάρουμε μόνο τα χρήματα που και να τα χάσουμε, δε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα μας.