Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή της OVERWIN, επιλέξεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής και συνδεθείς στην εφαρμογή μας, αυτόματα θα είσαι σε θέση να λαμβάνεις μέσω ειδοποιήσεων τα live προγνωστικά της πλατφόρμας.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι οι ειδοποιήσεις της OVERWIN χωρίζονται σε πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου και στοιχηματίζουμε πάντα στο ένα παραπάνω γκολ από το σκορ που λέει η ειδοποίηση.
Στην ενότητα "Τρόπος παιχνιδιού" προτείναμε και αναλύσαμε έναν απλό και εύκολο τρόπο παιχνιδιού για να έχουμε σίγουρο και αυξανόμενο κέρδος κάθε μήνα. Η πλατφόρμα της OVERWIN σκανάρει όλους τους αγώνες που παίζονται live σε όλο τον κόσμο 24 ώρες την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο αγώνας είναι από την PREMIER LEAGUE Αγγλίας είτε είναι από την Β’ κατηγορία Αυστραλίας όταν πιάσει τα δεδομένα που απαιτούνται θα μας έρθει ειδοποίηση. Όμως παρόλο που η ειδοποίηση μπορεί να έρθει στο ίδιο λεπτό του αγώνα και στα δυο πρωταθλήματα η απόδοση θα είναι διαφορετική και αυτό έχει να κάνει τόσο με την δυναμικότητα του κάθε πρωταθλήματος και της κάθε ομάδας όσο και με το πως έχουν αξιοποιήσει τα δεδομένα οι στοιχηματικές εταιρείες.
Εδώ λοιπόν θα πούμε μερικά tips για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ειδοποιήσεις που όταν έρχονται δεν είναι "έτοιμες" για στοιχηματισμό, πάντα βάσει του τρόπου παιχνιδιού που προτείνουμε, δηλαδή δεν είναι σε απόδοση ίση η ανώτερη του 1.60.

Η υπομονή είναι αρετή

Ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος είναι να περιμένουμε να ανέβει η απόδοση στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα έρθει η ειδοποίηση στο 63ο λεπτό και η απόδοση του να μπει ένα ακόμα γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα είναι περίπου στο 1.45, αρκεί να περιμένουμε 2-3 λεπτά για να ανέβει στο 1,60 και πάνω. Εννοείται ότι αν στο διάστημα που περιμένουμε να ανέβει η απόδοση μπει γκολ ,δεν παίζουμε να μπει κ άλλο γκολ απλά περιμένουμε την επόμενη ειδοποίηση.

Χρόνος επόμενου γκολ μέχρι 80'

Mία επιλογή για να παίξουμε την ειδοποίηση σε καλύτερη απόδοση είναι να ποντάρουμε στο χρόνο που πιθανόν θα επιτευχθεί το επόμενο γκολ. Αν για παράδειγμα η ειδοποιήση έρθει στο 63 λεπτό και το να μπει απλα ένα γκολ ακόμα στον αγώνα δινει 1.40 - 1.45, τότε εμείς ποντάρουμε στο να μπει το γκολ μεχρι το 80 λεπτό που εκείνη τη στιγμή δίνει απο 1.80 και πάνω (φωτογραφία). Επειδή όμως σε αυτή την επιλογή υπάρχει περίπτωση τελικά το γκολ να μπει μετά το 80 λεπτό καλό είναι να ''σπλιτάρουμε'' το ποντάρισμα μας, τοποθετώντας το 70% του συνολικού πονταρίσματος στο χρόνο του επόμενου γκολ και το υπόλοιπο 30% στο απλό όβερ μετά το 80 λεπτό που εκείνη τη στιγμή δίνει πάνω απο 2.50 και πολλές φορές πάνω απο 3.00. Αυτή η επιλογή εννοείται εμπεριέχει περισσότερο ρισκο και απαιτεί μεγαλύτερη εμπειρία απο τον παίκτη.

Ασιατικό στοίχημα γκολ

Μια άλλη επιλογή που έχουμε όταν έρχεται η ειδοποίηση και το στοίχημα που θέλουμε να παίξουμε δεν είναι στη σωστή απόδοση είναι το ασιατικό στοίχημα γκολ που οι πιο έμπειροι στο χώρο του στοιχήματος σίγουρα θα έχετε ακούσει. Αυτήν την αγορά την επιλέγουμε σε περίπτωση που είναι πολύ χαμηλά η απόδοση και δεν θέλουμε να περιμένουμε να ανέβει φοβούμενοι ότι θα μπει γκολ και δε θα έχουμε στοιχηματίσει σε αυτό. Πάμε λοιπόν να εξηγήσουμε με φωτογραφίες τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσουμε στο ασιατικό στοίχημα γκολ .

OVER 0.5,1.0

Πρώτη περίπτωση είναι αυτή του over "0.5,1.0". Εδώ όταν ήρθε η ειδοποίηση το να στοιχηματίσουμε στο να μπει ένα γκολ στο ημίχρονο έδινε απόδοση 1.45. Επιλέξαμε λοιπόν τη λύση του 0.5,1.0 που έδινε απόδοση 2.00. Για να πληρωθούμε όμως αυτή την απόδοση χρειάστηκε να μπουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Εάν έμπαινε μόνο ένα γκολ τότε θα πληρωνόμασταν τη μισή απόδοση δηλαδή 1.50 (λίγο μεγαλύτερη από ότι έδινε το να μπει απλά ένα γκολ) και συγκεκριμένα στο παράδειγμά μας αντί για 36€ θα παίρναμε 27€. Είναι η καλύτερη περίπτωση ασιατικού στοιχήματος γιατί έστω και με ένα γκολ έχουμε κέρδος. * Αν ο αγώνας είχε ένα ήδη γκολ όταν ήρθε η ειδοποίηση τότε η αγορά θα ήταν στο όριο του over 1.5,2.0 αν είχε 2 γκολ θα ήταν στο όριο του over 2.5,3.0 κ.ο.κ.

OVER 1.0

over1

Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του over 1. Στο παράδειγμα μας όταν ήρθε η ειδοποίηση, το ασιατικό στοίχημα γκολ ήταν στο όριο του over 1 με απόδοση 2.075. Είναι χειρότερη επιλογή από την αγορά του over 0.5,1.0 που αναλύσαμε πιο πάνω γιατί ναι μεν χρειαζόμαστε πάλι 2 γκολ για να πληρωθούμε ολόκληρη την απόδοση αλλά σε περίπτωση που μπει μόνο ένα γκολ έχουμε απλή επιστροφή του πονταρίσματος χωρίς καθόλου κέρδος. * Αν ο αγώνας είχε ήδη ένα γκολ όταν ήρθε η ειδοποίηση τότε η αγορά θα ήταν στο όριο του over 2.0 αν είχε 2 γκολ θα ήταν στο όριο του over 3.0 κ.ο.κ.

ΟVER 1.0,1.5

over1Τελευταία περίπτωση είναι αυτή του over 1.0,1.5 όπου πάλι θέλουμε δύο γκολ για να πληρωθούμε την απόδοση που στοιχηματίσαμε, αλλά εδώ αν μπει μόνο ένα γκολ χάνουμε το μισό μας ποντάρισμα. Είναι η χειρότερη περίπτωση ασιατικού στοιχήματος γκολ και καλό είναι να μην επιλέγετε αυτή την αγορά. *Αν ο αγώνας είχε ήδη ένα γκολ όταν ήρθε η ειδοποίηση τότε η αγορά θα ήταν στο όριο του over 2.0,2.5 αν είχε 3 γκολ θα ήταν στο όριο του over 3.0,3.5 κ.ο.κ.

icons8-light_on_filled

Την αγορά "ασιατικό στοίχημα γκολ" δεν την προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως επίσης υπάρχει περίπτωση να τη συναντήσετε με άλλη μορφή που σημαίνει ότι το over 0.5,1.0 θα εμφανίζεται σαν over 0.75, το over 1 παραμένει over 1 και το over 1.0,1.5 θα εμφανίζεται σαν 1.25.

Κλείσιμο στοιχήματος - Cash out

Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει να παίξει κάποια ειδοποίηση της OVERWIN με τη μέθοδο του ασιατικό στοιχήματος γκολ, πρέπει πάντα να έχει στο μυαλό του την επιλογή του cash out. To cash out μας δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε το στοίχημά μας πριν αυτό ολοκληρωθεί.

Στο παράδειγμα της φωτογραφίας ήρθε η ειδοποίηση όταν το σκορ ήταν 0-0. Βλέπουμε λοιπόν ότι μπήκε γρήγορα γκολ και έτσι η εταιρεία μας δίνει την επιλογή να πάρουμε σχεδόν το 50% του συνολικού πιθανού κέρδους μας. Επειδή όπως βλέπετε επιλέξαμε την τρίτη περίπτωση ασιατικού στοιχήματος γκολ, που αναλύσαμε πιο πάνω, εννοείται ότι θα κάνουμε cash out γιατί αν δε μπει άλλο γκολ όχι μόνο δε θα έχουμε κέρδος αλλά θα χάσουμε και το μισό μας ποντάρισμα.

icons8-light_on_filled

Το αν θα κάνετε cash out και σε τι ποσοστό επι του κέρδους θα το κάνετε είναι τελείως υποκειμενικό, απλά καλό είναι να το έχετε ορίσει από την αρχή και να το τηρείτε σε κάθε περίπτωσή.